Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/reg_prefecti.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/reg_prefecti.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: Prefectii nostri
Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/reg_prefecti.php on line 11

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/reg_prefecti.php on line 11

Lumea lui Harry Potter: Prefectii nostri

Pagina aceasta este destinata prezentarii Prefectilor nostri. Ei au fost numiti in urma punctelor obtinute, a clasarii lor din Topul Premiantilor, precum si in urma unei activitati atat pe forum cat si pe site.

Prezentarile membrilor Staffului pot fi vazute aici: [click]

Ce sunt Prefectii si care sunt atributiile lor?
Ei sunt un fel de conducatori ai Caselor, alesi dintre cei mai buni reprezentanti ai unei Case. Dupa cum stiti Hermione si Ron au fost alesi Prefecti (Perfecti) pentru Cercetasi, iar Draco pentru Viperini.


Desemnare si reconfirmare Prefecti
 • Prefectii sunt desemnati la sfarsitul unui interval al Premiantilor - ALL, pentru fiecare Casa, dintre cei care au reusit cele mai bune punctaje in cadrul Casei (primii trei - pentru desemnarea unor Prefecti noi, sau, in cazuri exceptionale, la recomandarea Sefilor de Casa, pentru completarea numarului de Prefecti din lista membrilor Casei). Intervalul de concurs ALL in care se face desemnarea, este din trei in trei luni.
 • Desemnarea se face pentru trei intervale ale Concursului Premiantilor - ALL .
 • Alte conditii pentru desemnare: userul nu trebuie sa aiba alti useri pe situl nostru, trebuie sa aiba o activitate buna pe parcursul intervalului precedent, userul nu trebuie sa incalce regulamentul in nici un fel, o atitudine constructiva si pozitiva fata de site si stafful sau.
 • Indeplinirea acestor conditii nu duce in mod obligatoriu la desemnare. Desemnarea de noi prefecti are loc doar in situatia in care un prefect in exercitiu din Casa sa, nu si-a indeplinit atributiile si nu a mai fost confirmat. In momentul in care un user indeplineste aceste conditii, la sfarsitul intervalului Premiantilor - ALL, el va primi o instiintare prin bufnita, la care trebuie sa raspunda in termen de 2 zile, lipsa raspunsului fiind considerata un refuz.
 • Confirmarea Prefectilor se face lunar, dar confirmarea pentru Prefectii in exercitiu nu mai tine cont de punctele acumulate in intervalele de concurs al Premiantilor ALL. Prefectul nu va mai fi reconfirmat pentru intervalul urmator daca: nu avut activitate specifica functiei sale in luna curenta.
 • Un Prefect isi poate anunta lipsa de pe site si lipsa de activitate intr-o luna la inceputul intervalului, pentru motive precum pregatire pentru examene, etc.... in acea luna va fi trecut in lista Merlinilor clasa a III-a dar aceasta trecere este numai pentru o luna. Daca si in luna urmatoare lipsa de activitate se mentine, orice anunt referitor la lipsa de activitate si pentru acea luna, nu va mai avea nici un efect. Un Prefect poate face neconsecutiv anunturi privind lipsa de activitate de ce mult 3 ori pe an.
 • Se considera activitate de Prefect: actiunea de penalizare, bonificare, corectare in Sectiunile care necesita aceasta activitate, banare, debanare, stergere de postari, acordare de avertismente, administrarea Sectiunii Pro-Contra, administrarea sectiunilor date prin Regulament Prefectilor, organizarea de activitati in Camera Secreta a Casei lor sub supravegherea si cu acordul Sefului de Casa precum si orice alte activitati expres mentionate.
 • Sunt obligatorii si constituie 40% din activitate, efectuarea urmatorelor activitati: prezentarea si sustinerea unei teme odata pe luna, in Camera Secreta a Casei, tema aleasa de Prefect si acceptata de Seful de Casa. Tema nu trebuie sa aiba mai mult de o pagina Word. Dintre userii ce comenteaza tema, trei vor putea fi bonificati de catre Prefecti cu 300, 200 si respectiv 100 de puncte fiecare. In cazul in care Prefectul nu se poate decide asupra acordarii punctelor pentru bonificatii, el poate acorda puncte unor useri ce au participat la dezbaterea temei, divizand in mod corespunzator cu participarea fiecaruia a punctajului maxim admis pentru bonificatii (600 de puncte). Prefectul va fi bonificat de catre Seful de Casa cu 500 de puncte.
 • Optional Prefectii pot sustine inca o dezbatere lunara/prefect care va fi bonificata in aceleasi conditii ca si dezbaterea obligatorie; Dezbaterea suplimentara poate fi tinuta in camera secreta a Casei sau in Sala Mare, dupa cum doreste prefectul ce o sustine.
 • Pentru ca un Prefect sa fie reconfirmat este obligatoriu sa realizeze ca activitate minima: toate cele trei teme lunare si 30 de activitati de administrare a diverselor sectiuni pe site.
 • Ordinul Merlin cls II se acorda celor care au avut o influenta si o implicare indelungata pe site, desfasurand activitati creatoare si de dezvoltare cu o vechime de cel putin un 18 luni. Sefii de Casa au asigurat acest Ordin
 • Ordinul Merlin cls II se reconfirma automat de la un interval la altul, nefiind nevoie de castigare de puncte, dar aceasta calitate se pierde prin lipsa continua de pe site sau nefolosirea in limine acceptabile a optiunilor de administrare specifice pe timp de 3 luni. Merlinii cls a 2 a isi pot schimba, la cerere Casa, o data intr-un an LHP
 • Un prefect care iese din Staff ca urmare a incalcarii Regulamentelor, nu va putea reintra in Staff mai devreme de 6 luni de la data iesirii.
 • In momentul resortarii, Adminii, in acord cu Prefectul, pot lua decizia mutarii la alta Casa, doar in cazul in care numarul de Prefecti prea mare de la o Casa ii anuleaza Prefectului dreptul la (re)confirmare  Dezbateri sustinute de useri si drepturile si obligatiile prefectilor in acest caz
 • Prefectii primesc cererile userilor care doresc sa sustina o dezbatere lunara in cadrul casei lor. Cererile se primesc pana pe data de 12 a fiecarei luni, iar intre data de 12 si 15, prefectul ce a primit solicitarea va strange opiniile celorlalti prefecti ai casei sale. Userul trebuie votat de cel putin 3 prefecti din Casa respectiva (cu DA). In cazul in care exista si alte propuneri la acea Casa ce intrunesc cel putin 3 voturi din partea altor prefecti, prefectii trebuie sa se puna de acord care user va fi cel ce va sustine dezbaterea. Rezultatul final al votului se trimite in data de 15 a fiecarei luni Sefului de Casa. Seful de Casa nu participa la vot dar anunta numele userului castigator prin panoul anunturi.
 • Userul se propune singur unui prefect prin bufnita, iar prefectul va intreba pe ceilalti prefecti ai Casei daca se opun.
 • Un singur user poate fi numit pentru dezbatere in cadrul unei Case in data de 15 a lunii.
 • Userul este bonificat de Seful de Casa dupa sustinerea dezbaterii. Prefectul care a strans voturile avizeaza tema si titlul dezbaterii sustinute de user si acorda punctele userilor activi in cadrul dezbaterii (acelasi numar de puncte pentru cei activi ca si cum el ar fi sustinut dezbaterea).

  Reguli aplicabile Sefilor de Casa
 • au obligatia de face programul sustinerii temelor de catre Prefecti;
 • in cazul in care Seful de Casa nu intra pentru o perioada mai mare de doua saptamani pe site sau daca intra si nu isi exercita atributiile specifice unui Sef de Casa, atributiile sale sunt preluate de un viceSef de casa numit de Adminii site-ului.
 • pot antrena userii in diverse concursuri si ii pot bonifica in functie de activitatea userilor si de propria apreciere, fara insa a abuza de aceasta calitate atat ca puncte cat si ca numar de bonificatii acordate pe zi. In aceasta situatie, nu pot acorda puncte mai mult de 2000 pe luna in Concursurile antrenate;
 • au obligatia de a verifica daca Prefectii sustin temele in Camera Secreta a Casei;
 • acorda cele 500 de puncte Prefectului ce a sustinut tema;
 • au obligatia sa anunte numele userului din casa lor ce va sustine dezbaterea, si daca sunt indeplinite conditiile pentru ca acesta sa sustina o dezbatere. Acorda punctele acestui user dupa sustinerea dezbaterii (500 ca si in cazul unui Prefect).
 • au dreptul de a sustine acelasi numar de dezbateri cat orice prefect, fiind bonificati pentru aceasta activitate de catre Adminul Sectiunii Ludo al Casei sale;
 • la sfarsitul fiecarui interval ALL trimit Adminilor lista Prefectilor care nu au sustinut tema lunara.
 • Sefii de Casa vor fi inlocuiti in cazul unei inactivitati sau activitati mult prea neinsemnate pentru o perioada de 3 luni de zile, in cazul in care inactivitatea nu este anuntata direct adminilor site-ului.


 • Atributii si privilegii
 • dreptul de a retrage puncte celor care, in mod abuziv, incalca regulile participarii in concursul Caselor, sau pe forum, prin trimiterea unui email catre noi. Acest drept, se poate exercita in limta unui numar de 50 de puncte pe zi, si singurii care le pot cere o motivare a acestui gest suntem noi
 • dreptul de a propune chestionarul de pe prima pagina
 • dreptul de a participa, impreuna cu noi la crearea anumitor sectiuni.
 • calitatea de moderator, la cerere, in noul forum Lumea lui Harry Potter
 • dreptul de a avea prioritate la luarea in considerarea a sugestiilor privind dezvoltarea site-ului
 • dreptul de a propune pe forum o tema zilnica de dezbatere si de a acorda maxim 20 de puncte unui user care s-a remarcat in cadrul acelei dezbateri. Propunerea unei teme care a avut un succes prin dezbaterile sale aduce Prefectului 40 de puncte la sfarsitul zilei


 • Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/reg_prefecti.php on line 142

  Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/reg_prefecti.php on line 142