Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/justitie/start_vrajustitie.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/justitie/start_vrajustitie.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: Vrajustitia
Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/justitie/start_vrajustitie.php on line 9

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/justitie/start_vrajustitie.php on line 9

VrajustitiaRegulamentul Vrajustitiei
Vrajustitia se deschide cel mult de doua ori pe saptamana
Vrajustitia consta intr-un proces public ce are ca scop luarea unei decizii asupra unui user al site-ului care a incalcat Regulamentul sau a adus atingere intereselor site-ului.
Un proces al Vrajustitiei este judecat de 11 jurati: cei 4 Sefi de Casa, 3 Prefecti (exclusiv ordin Merlin) si 4 membri de pe site (inclusiv ordin Merlin). In caz de necesitate, se pot face suplimentari pentru completarea numarului de 11.
Userul care a acceptat sa fie jurat si nu se prezinta la sedinta Vrajustitiei pentru care a fost desemnat, va avea scazut 300 de puncte. Sanctiunea nu se va aplica daca userul anunta Adminii ca nu poate participa la sedinta, cu cel putin o ora inainte de sedinta pentru care a fost desemnat jurat.
Fiecare sedinta va avea un Speacker. Speakerul numit de Admini este Mirelutza.
Speackerul va decide cand se deschide sedinta, va decide cand se inchide, va potoli certurile, si discutiile pe dinafara, va asigura cu alte cuvinte, disciplina sedintei si pastrarea ei la subiect. Speackerul va asigura luarea cuvantului atat de Aparator, Inculpat (daca acesta este prezent) cat si de catre Acuzatori.
La momentul la care va avea instrumentele necesare, va permite celui judecat sa vorbeasca juratilor si va ridica acest drept dupa cele 15 minute permise.
Vrajustitia se deschide la propunerile a 5 Prefecti, efectuate in decursul zilei precedente. In momentul adunarii celor 5 propuneri, facute publice in Camera Prefectilor, Prefectii vor solicita Adminilor deschiderea Vrajustitiei in ziua urmatoare, pentru judecarea cauzei.
Trei din cei cinci Prefecti care au propus deschiderea Vrajustitiei vor fi jurati ai procesului. Prefectii pot decide singuri care din cei cinci vor fi jurati. Cei trei Prefecti vor reprezenta Acuzarea.
Cei patru membri ai site-ului vor fi alesi de Admini din lista membrilor online, in momentul in care se constata indeplinirea conditiilor deschiderii Vrajustitiei. Ei vor fi cei care vor judeca si vor lua pe baza dovezilor aduse de ceilalti membri ai Vrajustitiei precum si pe baza celor stiute de ei, o pozitie de Acuzare sau de Aparare a userului acuzat in sedinta.
Cel(i) judecat(i) in respectiva cauza va avea un aparator, ales de catre el(i) sau, in lipsa alegerii, desemnat de Admini. Acuzatul nu are voie decat 15 minute sa vorbeasca in sedinta in care este acuzat, solicitand adminului un singur moment in care sa intervina cu aceste 15 minute: la inceputul sedintei, intr-un moment anume sau la sfarsit.
Cele 15 minute se calculeaza din momentul in care Adminul scrie ca Acuzatul poate sa vorbeasca.
Cauza va fi judecata de cei 11 jurati, decizia fiind prin majoritate de voturi. Decizia lor este irevocabila si are caracter definitiv
Sala de Judecata - proces incheiatFatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/justitie/start_vrajustitie.php:64 Stack trace: #0 {main} thrown in /home4/r60811spor/superok.ro/prefecti/justitie/start_vrajustitie.php on line 64