Warning: include(/home/harrypotter/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica17.php on line 6

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica17.php on line 6

Dovedeste-ti inteligenta si castiga puncte


Vrei sa castigi 10 puncte pentru casa ta? Iata un alt mod de a o face: rezolva problema pozei lui Colin

La sfarsitul anului IV, inainte de urcarea in Expresul de Hogwarts, Colin Creevy face o ultima poza. Ii prinde in poza pe cei 6 elevi care inca nu urcasera in expres: 5 baieti si o fata.

Primul dintre elevi, tocmai urca pe scara expresului, si era cel mai bun prieten al gemenilor.

Al doilea elev isi verifica bagajele, in momentul in care poza a fost facuta, si el era cel care il intrebase pe Plesneala la inceputul anului II de ce nu se inscrie pentru postul de director de la Hogwarts.

Al treilea elev, tocmai bea apa de la tasnitoare si Colin era sigur ca acesta era elevul care a crezut ca Voldemort vroia sa il omoare pe Harry pentru ca nu avea nevoie de un alt lord al intunericului cu care sa se ia la intrecere.

Unul dintre elevi, care a fost inscris la Eton, scoala incuiatilor, inainte de a primi scrisoarea de la Hogwarts, sta de vorba cu elevul care este mandru de inteligenta sa si a carui mama are gemeni.

Un alt elev e singurul care este atent pentru a fi fotografiat, si este cel al carui tata este laptar in lumea incuiatilor.

I.   Scrieti cine sunt cei 6 elevi fotografiati si fiecare in ce ipostaza a fost prins in poza .
II.  Scrieti in ce an sunt fiecare din cei 6 elevi in anul in care Harry a reintalnit-o pentru prima data pe Myrtle dupa sfarsitul anului II.
III. Voi ce ati poza mai intai de la Hogwarts, ca amintire.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica17.php:50 Stack trace: #0 {main} thrown in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica17.php on line 50