Warning: include(/home/harrypotter/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica15.php on line 6

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica15.php on line 6

Dovedeste-ti inteligenta si castiga puncte


Vrei sa castigi 10 puncte pentru casa ta? Iata un alt mod de a o face: rezolva problema Lee Jordan vs Marcus FlintLa sfarsitul anului patru, Lee Jordan si Marcus Flint s-au certat, fiecare sustinand ca are note mai bune decat celalalt la Transfigurari, Potiuni si Aparare contra magiei negre.

Suma notelor lor impreuna este 38, iar Lee Jordan a luat cea mai mare nota a lui la Transfigurari, nota care este aceeasi cu cea pe care Madame Maxime i-a dat-o lui Harry pentru prima proba a Turnirului celor 3 vrajitori.

La Aparare contra magiei negre au amandoi aceeasi nota, si este doar o nota de trecere, nimic mai mult.

Marcus a luat doua note egale si el a luat mai mult la Transfigurari decat a luat Lee Jordan, dar nu a fost nota maxima.

Lee Jordan a luat mai mult la Potiuni decat Marcus Flint.I.   Scrieti ce note au luat fiecare la fiecare materie si cine are cea mai mare medie.
II.  Facand suma notelor lui Lee Jordan si apoi suma cifrelor din aceasta sum