Warning: include(/home/harrypotter/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica12.php on line 6

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica12.php on line 6

Dovedeste-ti inteligenta si castiga puncte


Vrei sa castigi 10 puncte pentru casa ta? Iata un alt mod de a o face: rezolva problema polipotiunilorLa sfarsitul anului 2 la Hogwarts, 5 elevi au preparat, fara sa stie unul de altul, polipotiune, profitand de faptul ca majoritatea profesorilor erau plecati din castel. Dupa masa de pranz elevii au baut din polipotiune.

Profesorul Plesneala care tocmai iesea din camera de zi a viperinilor il vede pe Draco vrand sa intre in camera, si incepe sa strige la el, spunandu-i ca nu are ce cauta acolo.
Pentru a se asigura ca acesta nu va intra, pune un prefect sa-i interzica lui Draco accesul in camera de zi timp de o ora.

Suparat, Draco se indreapta catre sala de mese, dar surpriza! incremeneste vazandu-i pe Harry si Ron iesind cu bratele pline de dulciuri.
Harry isi scapa jurnalul, iar Hermione care tocmai trecea, il vede si cu o voce timida, fara sa se uite la Harry, i-l inapoiaza spunandu-i: "Harry sper ca nu e periculos, nu? Noi ar trebui sa stim mai bine ce poate insemna un jurnal..."

Harry nu-i raspunde, dar insfaca jurnalul si la vederea lui Draco se apropie impreuna cu Ron de acesta si il flancheaza.

Initial Draco ii intreaba ce vor, dar apoi, parca revenindu-si, le spune ca n-are deocamdata treaba cu ei. Atunci Harry si Ron, zambind, ii spun ca se vor indrepta catre turnul cercetasilor, iar Draco, panicat, le spune ca ar fi mai bine sa-l astepte langa lac.

Draco ii face cu ochiul Hermionei, si ii spune acesteia: "Mai degraba eu si Ginny stim mai bine..."I.   Scrieti cine sunt cei care au facut polipotiunile si in cine s-au transformat ei.
II.  Scrieti in cine v-ati transforma voi, daca ati avea polipotiune si ati fi la Hogwarts.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica12.php:62 Stack trace: #0 {main} thrown in /home4/r60811spor/superok.ro/logica/logica12.php on line 62