Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/site/evenimente.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/site/evenimente.php on line 2
Lumea lui Harry Potter - Evenimente
Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/site/evenimente.php on line 12

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/site/evenimente.php on line 12

Situl Lumea lui Harry Potter doreste sa se implice in evenimentele lumii reale. Chiar daca lumea pe care o prezentam este o lume imaginara, nu trebuie sa uitam ca suntem ancorati in realitate si ca aici trebuie sa aratam cine suntem si ca faptele noastre sunt cele care pot face o diferenta.

Lumea lui Harry Potter la Arenele de Joaca, alaturi de marea campioana Gabi Szabo

Comunitatea Lumea lui Harry Potter a fost prezenta, ca partener media, in cadrul super-manifestarii Arenele de Joaca, organizat de Federatia Romana de Atletism, sub coordonarea marii noastre campioane Gabi Szabo.

In cadrul Arenelor de Joaca, a avut loc intr-o minunata zi de duminica, 4 iunie 2006, si un moment special pentru membrii comunitatii Lumea lui Harry Potter: Decernarea premiilor Campionatului de Vajthat ianuarie - aprilie 2006.

Mai multe detalii puteti gasi: [click]
Lumea lui Harry Potter la Polemici Culturale la TVRM

Lumea lui Harry Potter a fost prezent in cadrul emisiunii Polemici Culturale de la TVRM din data de 6 decembrie 2005, fiind reprezentata de Prefectul Ochilor de Soim, Livia.

La emisiune a mai participat binecunoscutul scriitor Dan Dumitrescu, precum si un reprezentant al Editurii Teora, emisiunea desfasurandu-se pe parcursul unei ore intregi.
Lumea lui Harry Potter la Parte de Carte la PRO TV

Lumea lui Harry Potter a fost prezent in cadrul emisiunii Parte de Carte de la PRO TV din data de 27 noiembrie 2005, fiind reprezentata de Seful de Casa al Cercetasilor, Darnick.

La emisiune a mai fost invitata d-na Adriana Savu, Marketing Manager al Editurii Egmont, printre principalele subiecte de interes discutate fiind si impactul pe care il are Harry Potter in randul tineretului.
Lumea lui Harry Potter - Partener media oficial al lansarii Harry Potter si Printul Semipur

Lumea lui Harry Potter a fost partener oficial al lansarii Harry Potter si Printului Semipur, de la Carrefour Orhideea, din seara zilei de 26 noiembrie 2005.

Lansarea a fost insotita de un adevarat spectacol mediatic, creat de Editura Egmont, din care nu au lipsit superbe afise ce au impanzit metroul bucurestean, machete in reviste, promovare pe internet, elemente in care adresa Site-ului nostru a fost prezenta.

Punctul culminant al lansarii a avut loc in cadrul unei seri deosebite, cu multe concursuri cu premii si buna dispozitie, dar si cu peste 3000 de fani prezenti intr-o atmosfera incendiara. Severusa a facut parte din juriul media al Concursului Cel mai mare fan Harry Potter, organizat de Editura Egmont si PRO TV, alaturi de nume cunoscute din media romaneasca.

Pentru a avea o imagine cat mai exacta a ceea ce a insemnat lansarea celei de-a sasea carti HP in limba romana, va invitam sa vizitati linkurile:

 • Evenimente media ce au anuntat lansarea: [click]
 • Imagini si relatari de la lansarile HP6 in Romania: [click]
 • Lumea lui Harry Potter la emisiunea Ne priveste, B1Tv

  Lumea lui Harry a participat in ziua de 4 august 2005 prin Lucky la emisiunea Ne priveste difuzata la B1Tv.
  La emisiune era invitata si indragita traducatoare a seriei Harry Potter, traducatoarea Ioana Iepureanu.

  A avut loc si o prezentare a sitului, a lansarii-eveniment a cartii HP6, la care si Lumea lui Harry Potter a participat.
  Lumea lui Harry Potter - partener media la lansarea cartii Harry Potter and the Half Blood Prince in Romania
  Bucuresti, 16 iulie  16 iulie 2005, ora 22.00. Aleea Diagon. Masute cu bauturi magice, ceaune magice, felinare, mari vrajitori si vrajitoare din lumea lui Harry Potter. Costume, masti, pelerine, baghete, copii si parinti deopotriva emotionati de atingerea magica a atmosferei lumii lui JK Rowling.

  O plimbare pe aceasta strada magica este un moment unic, o patrundere intr-o lume de poveste, atat de indragita pe tot globul. Si, pentru prima data in Romania, Aleea Diagon a prins viata, adusa de Nautilus si Librariile Carturesti.

  Ora 24.00. Marele magician Vertus urca pe scena si spectacolul incepe. Doua ore incarcate cu concursuri, zeci de premiati, spectacole inedite, dansuri printre flacari, parada a costumelor, vizita domnului Bill, prietenul lui Charlie Weasley, specialist in Dragonologie.

  Fara sa simtim trecerea timpului, ora 02.00 in miez de noapte a adus si momentul cel mai asteptat de fanii Harry Potter: cutiile cu carti Harry Potter and the Half Blood Prince sosesc aduse cu un Ford Anglia, identic cu cel din filmele seriei.

  Ce a urmat este greu de imaginat: bucuria nemasurata a tuturor fanilor Harry Potter prezenti, de a avea in mana mult asteptata carte, o bucurie pentru care organizatorii merita toate felicitarile!

  Lansarea in imagini
  Puteti vedea pozele marite, dand click pe imaginile de mai jos.


  Lumea lui Harry la Petadoptathon ::: 7 mai 2005

  Lumea lui Harry a participat in ziua de 7 mai 2005 la Petadaptathon, manifestare organizata de fundatia Daisy Hope in scopul adoptarii sau sponsorizarii cainilor comunitari, fara stapan.
  Sub motto-ul "Un caine fara stapan este un caine fara identitate", maratonul adoptiilor a inceput, si asteptam asemenea evenimente lunar.
  Vremea rea de afara nu i-a facut pe iubitorii de animale sa dea inapoi. Manifestarea a continuat si in data de 8 mai 2005.
  Puteti vedea cateva poze facute cu aceasta ocazie mai jos:


  Cei care doresc sa adopte un catel pot merge zilnic la adapostul Daisy Hope din strada Drumul Sabareni 131-137 (Giulesti) intre orele 10:00 - 16:00 si pot suna la 0744.319.996 sau 021/223.28.35. De asemenea, pot trimite un e-mail pentru a-si exprima intentia de a adopta un catel sau pentru a-si oferi sprijinul la aura.maratas@doghope.ro, rsimion@yahoo.com
  Lumea lui Harry in juriul media la Circul Globus ::: 27 februarie 2005

  Severusa Pinch si Lucky Longbottom au facut parte din juriul media in spectacolul "Galele junior", alaturi de alti reprezentanti media de marca.
  Un spectacol extraordinar ca de altfel toate spectacolele puse in scena de Circul Globus - profesionalism, daruire, efort total.

  Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/site/evenimente.php on line 378

  Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/site/evenimente.php on line 378