Warning: include(/home/harrypotter/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/personaje/hermione.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/personaje/hermione.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: Hermione Granger
Warning: include(/home/harrypotter/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/personaje/hermione.php on line 10

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/personaje/hermione.php on line 10

Hermione Granger
pagina realizata de Olgu si harrypotter.as.roHermione Granger este un personaj foarte interesant, personaj in care J.K.Rowling a pus, pentru lumea sa imaginata, picaturi din sufletul si personalitate ei.

Fiica a doi dentisti „incuiati”, Hermione este, cu siguranta exponentul generatiei de copii inteligenti si foarte bine pregatiti pentru scoala de viitori vrajitori.

Inca de la primul contact cu ea, Hermione atrage atentia intr-un mod deosebit. Este extrem de vivace, isteata, tenace, citita si bine pregatita. Este cea care pe tot parcursul celor 5 ani ii indeamna pe cei din jur sa invete. Este personajul feminin cu care Harry se intelege cel mai bine, este puternica, o McGonagall in miniatura.

Este o fata care vrea sa devina cea mai buna vrajitoare. Chiar daca provine din parinti Incuiati uneori e mai priceputa decat cei cu sange-pur. Studiaza mult si rezultatele pe masura. Ea si Ron sunt cei mai buni prieteni a lui Harry. Pana si Harry este uneori mandru de prietena sa.

Hermione are parul sarmos si ondulat si ochii caprui. In anul cinci ea si Ron sunt alesi perfectii cercetasilor. Hermione este cea mai buna la vraji si stie o gramada de vraji usoare, dar foarte folositoare.

In partea intai ea l-a ajutat pe Harry sa apere piatrea filozofala. Contributia sa in gasirea pietrei filosofale a fost foarte importanta. In anul patru l-a ajutat pe Harry foarte mult sa se antreneze pentru Turnirul celor trei vrajitori fiind in permanenta alaturi de el, atunci cand toti ceilalti l-au parasit.

In anul 4, cautatorul echipei Bulgariei de Vajthat, renumitul Viktor Krum s-a indragostit de ea, cei doi mergand impreuna la balul de incepere a Turnirului.

Hermione a descoperit misterul Ritei Skeeter si a puterii sale de a afla informatii pretioase, descoperind modul in care ziarista, in mod ilegal, reusea sa afle detaliile unor convorbiri private: era un animagus nedeclarat, transformandu-se intr-un carabus, si reusind sa stea neobservata in preajma personelor spionate.

Ea este o fata foarte sensibila, dovada fiind modul in care o atinge batjocura lui Reacredinta, care ii spune sange-mal.

Hermione este atrasa de dreptate si are o repulsie pentru tot ce o incalca. O dovada in acest sens este reactia ei atunci cand aflat de sclavia spiridusilor, infiintand S.P.A.S (Societate pentru Apararea Spiridusilor), o organizatie care lupta impotriva sclaviei spiridusilor de casa. Pentru a-i elibereza pe spiridusii care munceau la Hogwarts a inceput sa tricoteze haine pentru ei, intrucat daca un spiridus primeste de la stapan haine inseamna ca este eliberat.


Warning: include(/home/harrypotter/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/personaje/hermione.php on line 45

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/personaje/hermione.php on line 45