Warning: include(/home/harrypotter/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/filme/premiera_poa.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/filme/premiera_poa.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: Premiera din Londra a filmului Prizonierul de la Azkaban, imagini, detalii, poze, fotografii
Warning: include(/home/harrypotter/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/filme/premiera_poa.php on line 10

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/filme/premiera_poa.php on line 10

Premiera din Londra filmului Prizonierul de la Azkaban, 30 mai 2004In sfarsit asteptarile fanilor din Anglia au luat sfarsit. Premiera mult asteptatului film Prizonierul de la Azkaban a avut loc duminica seara, 30 mai, in luxosul Leicerster Square. Evenimentul a fost deosebit, mii de fani au impanzit imprejurimile, multe vedete au participat, printre acestea numarandu-se principalii actori ai filmului, regizorul si membrii staff-ului, precum si scriitoarea seriei, JK Rowling.
Va prezentam mai jos instantanee vizuale si nu numai de la premiera, sperand ca, in asteptarea premierei din Romania de pe 18 iunie, sa puteti sa intrati si voi in atmosfera acestui important eveniment al anului.

Pozele au fost preluate de pe site-urile de stiri: CBBC Newsround si MSN Entertainement. Cu click pe ele, le veti vedea in dimensiuni mai mari.

Scriitoarea JK Rowling, regizorul Alfonso Cuaron si actorii noului film al seriei Harry Potter, Prizonierul de la Azkaban: Daniel Radcliffe [Harry Potter], Rupert Grint [Ron Weasley], Emma Watson [Hermione Granger], Alan Rickman [Severus Snape], Michael Gambon [prof. Dumbledore], Gary Oldman [Sirius Black], David Thewlis [prof. Lupin], dar si alti actori ai seriei, au fost prezenti duminica seara la premiera din Anglia a Prizonierului de la Azkaban.
Premierea a avut loc la Leicester Square, filmul ruland, evident, cu casa inchisa, toate biletele fiind de mult epuizate.
Mii de fani au asteptat ore intregi pentru a-si vedea actorii si scriitoarea favorita, iar Harry Potter a fost pe 30 mai 2004 cuvantul de ordine al zilei.

Daniel Radcliffe a declarat agentiei BBS News Online la premiera ca nu poate sa isi revina dupa reactia multimii de fani: "Este extraordinar, ciudat dar superb!"
Sir Michael Gambon [prof. Dumbledore] a afirmat ca evenimentul este coplesitor, adaugand: "In mod normal eu joc in filme englezesti destul de ieftine, si nici unul dintre ele nu a avut premiera la Leicester Square."


Scriitoarea JK Rowling, aflata, de asemeni, la premiera din Londra, a declarat: "Nimeni care a citit cartea nu va fi catusi de putin dezamagit. El [nn: regizorul Cuaron] a surprins esentialul, as fi foarte surprinsa daca majoritatea celor care au citit cartea nu va gasi partile favorite din carte in film... Este versiunea lui Alfonso a lumii mele, este *copilul* lui"


The Daily Telegraph a scris, ca urmare a premierei: "Cuaron a vrut in mod cert sa ne faca sa simtim experienta vizionarii unui film potrivit. A reusit."
In ziua premierei, producatorul seriei a declarat ca, datorita cresterii in varsta a tinerilor actori, este posibil ca ei sa fie inlocuiti incepand cu al cincilea film, dar ca inca nu este nimic stabilit. Agentiile de stiri din intreaga luma au preluat imediat declaratia, unele prezentand-o ca o certitudine: actorii vor fi inlocuiti. La numai o zi dupa premiera, Daniel Radcliffe a explicat declaratia: este posibil dar nu sigur ca nu vor juca tot ei si in Ordinul Phoenixului.

Warning: include(/home/harrypotter/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/filme/premiera_poa.php on line 83

Warning: include(): Failed opening '/home/harrypotter/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/filme/premiera_poa.php on line 83