Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/livia.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/livia.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: FanStar Parere
Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/livia.php on line 9

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/livia.php on line 9

Raspunsurile Liviei din Casa Cercetasi

Lumea lui Harry a intrebat, Livia ne-a raspuns:

Intrebare: Cum ai luat cunostinta cu fenomenul Harry Potter?
Raspuns: Fenomenul Harry Potter m-a "contaminat" datorita copiilor din jurul meu care comentau cu multa pasiune despre acest lucru....asta mi-a starnit o mare curiozitate, deoarece eu am fost si probabil voi ramane pana la batranete, o persoana indragostita de orice lucru care contine si putina magie in el.

Intrebare: Ce este bine si ce este rau in seria Harry Potter?
Raspuns: Hmm...binele si raul!...eterna intrebare, cele 2 fete ale aceleasi monede...eu cred ca scriitoarea J.K.Rowling a realizat un lucru deosebit creand acesta lume magica, in care pot "trai" atat adultii cat si copii(probabil nu si-a imaginat niciodata cat de puternic va fi impactul cartilor sale si asupra adultilor)....iti stimuleaza imaginatia, te face sa simti ca aproape orice lucru ar fi realizabil, te ajuta sa "pui in scena" dorintele misterioase adanc ascunse in sufletul fiecaruia. Cat despre ce ar fi rau....nu as putea sa ma pronunt, pentru mine cel mai rau lucru a fost "adictia Harry Potter".


Intrebare: Ai citit toate carile seriei Harry Potter?
Raspuns: Da, au fost unele dintre cartile mele favorite si pot spune ca eu nu voi “termina” niciodata aceasta lectura…..cel mai mult m-au fascinat volumumele 4 si 5..eu le consider mai complex realizate, mai pline de evenimente si te lasa cu “sufletul la gura” mult mai mult decat primele volume!


Intrebare: Ce ai schimba sau ce ai dezvolta in cartile Harry Potter?
Raspuns: Eu personal nu as schimba nimic si nici nu as dezvolta....las pe seama lui J.K.Rowling acest lucru…..doar ea este maestra si creatoarea acestei lumi magice deosebite, eu ma consider un simplu “degustator” al ei!


Intrebare: Ce loc magic ai vizita daca lumea lui Harry ar exista in realitate?
Raspuns: OOO!.....daca as avea timp destul la dispozitie as vizita toate locurile magice descrise, as incerca toate trucurile posibile si…..mai ales as testa mijloacele de transport magic!


Intrebare: Ce ai invatat din cartile Harry Potter?
Raspuns: Tema prieteniei, a loialitatii si a uniunii dintre cei alaturati este cea pe care eu o vad conturata cel mai evident in aceste carti!


Intrebare: Ce personaj din cartile seriei Harry Potter iti place cel mai mult si de ce? Ce personaj ti-ar placea sa intalnesti?
Raspuns: Cam greu sa ma pronunt asupra personajului favorit, intrucat 3 sunt personajele a caror evolutie ma “incita” cel mai mult, si anume: prof. severus Plesneala, prof. Albus Dumbledore si Lord Vordemort...poate am o impresie gresita, dar toate aceste 3 personaje sunt pline de mister, de lucruri nedezvaluite, care ta fac doar sa presupui ceva si care lasa loc imaginatiei sa “teasa” intamplari pe marginea evolutiei lor viitoare.


Intrebare: Ce pasaje din cartile seriei Harry Potter iti face placere sa citesti cel mai mult?
Raspuns: Sincer...imi place sa iau cate o carte pe rand( mai ales volumele 4 si 5) si sa le citesc din nou pe indelete.Imi place totul in ele.


Intrebare: Ce i-ai spune lui JK Rowling daca ai intalni-o?
Raspuns: In primul si in primul rand as ruga-o sa nu renunte niciodata de la scrie despre Harry Potter..stiu ca este imposibil, dar as vrea sa imbatranesc si eu cu noile aventuri ale lui langa mine!


Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/livia.php on line 96

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/livia.php on line 96