Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/kuki.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/kuki.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: FanStar Parere
Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/kuki.php on line 9

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/kuki.php on line 9

Raspunsurile lui Kuki din Casa Ochi de Soim

Lumea lui Harry a intrebat, Kuki ne-a raspuns:

Intrebare: Cand ai luat contact cu fenomenul Harry Potter?
Raspuns: Cred ca acum doi ani am auzit prima data de Harry Potter, cand am primit cartile si filmele aparute pana la acea data.

Intrebare: Ai citit toate carile seriei Harry Potter?
Raspuns: Primele 5 carti le-am citit. La cea de-a VI-a mai am putin, cam un sfert… Preferata ramane “Harry Potter. Prizonier la Azkaban” .


Intrebare: Ai vreun personaj preferat in seria Harry Potter?
Raspuns: Am doua personaje preferate: gemenii Fred si George Weasley. Sunt mereu binedispusi, mereu gata de a face ceva traznit. Cred ca seman cu ei. Prea mult, uneori, dupa parerea unora.


Intrebare: Care crezi ca este "veriga slaba" in Ordinul Phoenix?
Raspuns: “Veriga slaba” poate fi oricare dintre cei implicati in Ordin.
Fiecare are ganduri, fapte si motive care pot influenta siguranta Ordinului si a celorlalti membrii.
Adevarul nu este spus intotdeauna la timp sau este spus pe jumatate, de aici si pericolul ca unul dintre ei sa fie mai slab, mai nepregatit pentru a face fata.


Intrebare: Ce ne poti spune despre tine?
Raspuns: Despre mine….
Imi place sa “carcotesc”, sunt vesel mereu, nu fac rau cu intentie, nu raspund la provocari dar nici nu raman “dator”, sunt prietenos si imi respect promisiunile facute.
Am cateva hobbiuri la care nu renunt usor : joc fotbal cat se poate de mult, ies in fiecare zi cu prietenii in parc, am o colectie cu lucrarile de control din primul an de scoala si pana acum (ciudat, nu?), inventez retete culinare (uneori sunt si comestibile), fac pariuri in fiecare luna cu factura de telefon (cine ajunge ultimul in casa, pierde 10 $).


Intrebare: Ce hobbiuri ai?
Raspuns: Imi place foarte mult sa fac sport! Fotbal, tenis, inot, orice inseamna miscare e bun pentru mine, mai ales ca sunt tot timpul plin de energie (pozitiva, zic eu).


Intrebare: Care este materia ta preferata la scoala, in lumea reala?
Raspuns: Am avut norocul de profesori care au stiut cum sa ne atraga spre diferite materii.
Imi place foarte mult fizica, e primul an cand fac, poate e si mai usoara acum…


Intrebare: Ce materie crezi ca ar trebui introdusa in programa scolara actuala?
Raspuns: Daca ar fi dupa mine as scoate din programa actuala orele de muzica si in locul ei as introduce ceva legat de astrologie.


Intrebare: Cum este sa fii directorul Ochiului Magic?
Raspuns: Faptul ca sunt director la OM este grozav. Este o provocare binevenita, pentru ca eu sunt curios si pentru a publica in revista trebuie sa caut subiecte noi si interesante. Imi place, mama, ce-mi place!!


Intrebare: Ce imbunatatiri crezi ca trebuie aduse Campionatului de Vajthat organizat pe site?
Raspuns: Campionatul de Vajhat? Doua imbunatatiri: “lovituri libere” si “cartonase de penalizare” !


Intrebare: Multumesc pentru raspunsuri.
Raspuns: Multumesc si eu pentru intrebari .


Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/kuki.php on line 128

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/kuki.php on line 128