Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/dj.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/sesiune.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/dj.php on line 2
Lumea lui Harry Potter: FanStar Parere
Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/dj.php on line 9

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/header.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/dj.php on line 9

Raspunsurile lui Dj_shoric din Casa Ochi-de-soim, Prefect

Lumea lui Harry a intrebat, Dj_shoric ne-a raspuns:

Intrebare: Cand ai luat prima data contact cu lumea lui Harry Potter?
Raspuns: La inceput am vazut doar filmele 1 si 2 Harry Potter si am jucat jocurile pe calculator. Asta pana acum aproape un an, cand am imprumutat din curiozitate de la biblioteca cartea Harry Potter si Pocalul de Foc. Aceasta carte "m-a vrajit" pur si simplu, si dupa ce am citit-o am ajuns un adevarat fan Harry Potter, si am citit si celelalte volume (1,2,3 si 5) ...si le-am recitit... Intrasem cu adevarat "in Lumea lui Harry Potter".

Intrebare: Ce ti-a placut cel mai mult legat de aceasta lume?
Raspuns: Cel mai mult din aceasta lume mi-a placut atmosfera magica, modul de viata al vrajitorilor, intr-un cuvant tot ce are de-a face cu magia.


Intrebare: Ce parere ai despre filmele HP si actorii care joaca in ele?
Raspuns: Filmele Harry Potter imi plac foarte mult desi sunt putin dezamagit ca sunt omise multe lucruri din carti. Daca n-ai citit cartea ti se par super, dar daca ai citit si cartea speri sa fie incluse in film mult mai multe chestii ca in carte, visezi la perfectiune.


Intrebare: Ce ai schimba din cartile HP?
Raspuns: Cu siguranta "i-as invia" pe Cedric si pe Sirius. Si cred ca "l-as pune" pe Voldemort s-o omoare pe Umbridge :-).


Intrebare: Dar din filme?
Raspuns: As adauga mai multe lucruri scrise in carti dar neaparute in filme (cum am spus si mai sus). As vrea sa fie mai complete.


Intrebare: Ce ai vrea sa se intample in volumul VI al seriei HP?
Raspuns: As vrea ca Mark Evans sa fie varul lui Harry si vina la Hogwarts in anul I. Mi-as mai dori sa nu moara nici un personaj favorit de-al meu (si sa stiti ca am multe personaje favorite), Harry, Ron si Hermione sa treaca testele de Aparitie si Disparitie, si sa ne fie prezentat un alt loc magic si sa aflama mai multe despre Lily si James.


Intrebare: Ce ai vrea sa se intample in peisajul Harry Potter romanesc?
Raspuns: As vrea in primul rand sa fie traduse cartile Fantastic Beasts And Where To Find Them si Quidditch Through The Ages. apoi mi-as mai dori ca JK Rowling sa vina sa se intalneasca cu fanii Harry Potter din Romania (sau daca nu sa se duca fanii la ea), fanii Harry Potter sa se poata intalni cu actorii din filmele Harry Potter, si ultimul dar nu cel din urma lucru pe care l-as vrea ar fi ca filmele Harry Potter sa nu mai apara cu intarziere in Romania, sa apara in aceeasi zi ca in SUA sau ca in Anglia.


Intrebare: Daca ai fi fata in fata cu Rowling ce i-ai spune?
Raspuns: Primul lucru pe care i l-as spune ar fi ca imi place sa citesc datorita cartilor ei cu Harry Potter, si i-as cere detalii despre cartea a 6-a si a 7-a.


Intrebare: Cum ti-a influentat pasiunea pentru Harry Potter viata?
Raspuns: Vreau sa stiti ca Harry Potter mi-a influentat foarte mult viata in mod pozitiv. Pana sa citesc Harry Potter nu imi placea sa citesc (cum multora nu le place), dar dupa ce am citit Harry Potter mi-am dat seama ce placere enorma simti cand stai si citesti Harry Potter, incerci sa intuiesti cum va fi finalul cartii si chiar te pui sub pielea personajelor. Viata este mult mai frumoasa dupa ce ajungi in lumea magica a lui Harry Potter.


Warning: include(/home/educatr/public_html/coduri/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/dj.php on line 101

Warning: include(): Failed opening '/home/educatr/public_html/coduri/footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r60811spor/superok.ro/biblioteca/creatie/dj.php on line 101